Νέα «ΒΟΜΒΑ»: Δύο εν ενεργεία ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ στην επίθεση κατά του διαιτητή Τζήλου!

Νέα «ΒΟΜΒΑ»: Δύο εν ενεργεία ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ στην επίθεση κατά του διαιτητή Τζήλου!

Ανεπανάληπτο διασυρμό για το σώμα της Αστυνομίας αποτελεί η πληροφορία ότι οι δύο δράστες της επίθεσης στον Τζήλο που αναμένεται η επίσημη ταυτοποίησή τους, είναι εν ενέργεια αστυνομικοί!

Δεν έχουν προηγούμενο όσα βγαίνουν σιγά – σιγά στην δημοσιότητα, αναφορικά με την ταυτότητα των δραστών της δολοφονικής επίθεσης κατά του διαιτητή Θανάση Τζήλου.

To SDNA αποκάλυψε πως ο ένας από τους δύο δράστες που έχουν ταυτοποιηθεί από την Ελληνική Αστυνομία είναι ποδοσφαιριστής σε ομάδα του Πειραιά και κάτοικος Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με το dikisports.blogspot.com, στην υπόθεση εμπλέκονται και δυο εν ενεργεία αστυνομικοί, κάτι που αν επιβεβαιωθεί, θα προκαλέσει έναν ανεπανάληπτο διασυρμό για το σώμα.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, στην επίθεση συμμετείχαν τελικά τέσσερα άτομα, οι οποίοι επέβαιναν στο λευκό Polo σύμφωνα με δύο ερασιτεχνικά βίντεο και υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της Εθνικής Οδού.

Οι δύο δράστες που δεν έχουν ταυτοποιηθεί / αναγνωριστεί, όπως αναφέρει το το dikisports.blogspot.com υπηρετούν στην ελληνική αστυνομία και πρόκειται για έναν 49χρονο Υπαστυνόμος Α’ και έναν 36χρονο Ανθυπαστυνόμος.

Πληροφορίες που έρχονται με καταιγιστικό πια ρυθμό και αναβλύζουν ακόμα μεγαλύτερη δυσωδία…

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE