Το ΕΞΥΠΝΟ deal για τον παικταρά Πίτι!

Το ΕΞΥΠΝΟ deal για τον παικταρά Πίτι!

Ο ΠΑΣ Λαμία βρήκε αυτό που έψαχνε και ο Πίτι γύρισε εκεί που επιθυμούσε.

Ο Φρανζίσκο Πίτι επέστρεψε στη Λαμία ύστερα από 6 μήνες, σε μία μετακίνηση που είχε κερδισμένες και τις δύο πλευρές.

Όπως αναφέρει η στήλη «Next day» στο Sportime της Τρίτης, πέρυσι, η ποδοσφαιρική και μη σχέση της Λαμίας με τον Χουάν Πίτι ήταν κάτι παραπάνω από αγαστή: 28 ματς/5 γκολ/3 ασίστ. Φέτος το ρεκτιφιέ τον άφησε εκτός πλάνων. Πήγε 150 χλμ. πιο πέρα. Στη Λάρισα.

Κάτι έλειπε όμως σε αμφότερους. Η Λαμία δεν είχε τον καλλιτέχνη της και ο Πίτι την ηρεμία του εντός και εκτός γηπέδου. Δεν άντεξαν πολύ χώρια. Εξι μήνες μετά έσμιξαν. Στον ματς με τον Ατρόμητο, ο Πίτι πήρε την μπαγκέτα του μαέστρου και η Λαμία έκανε την ανατροπή».

Πηγή: lamiasports.com

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE