Δημοσιεύματα θέλουν την Σοφία Καρβέλα να έχει χωρίσει – Έγκυος από τον νέο της σύντροφο

Δημοσιεύματα θέλουν την Σοφία Καρβέλα να έχει χωρίσει – Έγκυος από τον νέο της σύντροφο

Οι φήμες θέλουν την κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα να έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της και να περιμένει το τρίτο της παιδί από τον νέο της σύντροφο.

Η είδηση είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, 'Ευτυχείτε'. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού που σχολιάστηκε στον αέρα της εν λόγω εκπομπής, μετά τον χωρισμό από τον σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά, βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο ενός άλλου άντρα.

Μάλιστα, το δημοσίευμα του περιοδικού Ciao θέλει την κόρη του γνωστού ζευγαριού να είναι έγκυος στο τρίτο της μωράκι. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η Σοφία Καρβέλα έχει δύο γιους με τον πρώην σύζυγό της, τον πεντέμισι ετών, Νίκο και τον δυόμιση ετών, Νέστωρ και σύμφωνα με όσα λέχθηκαν στην εκπομπή η Άννα Βίσση βρίσκεται στο πλευρό της κόρης της. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.