Φέρνει Κύπρο τον Ραφαήλ Γιουκαρή – Ζητήθηκε το πιστοποιητικό του

Φέρνει Κύπρο τον Ραφαήλ Γιουκαρή – Ζητήθηκε το πιστοποιητικό του

Στην απόκτηση του 23χρονου Ραφαήλ Γιουκαρή προχωρεί ο Άρης.

Ο Ελλαδίτης μέσος αγωνιζόταν στον ΑΟ Τρίκαλα ενώ την περασμένη σεζόν είχε βρεθεί ξανά στην Κύπρο για λογαριασμό της Αγίας Νάπας.

Η ενημέρωση από την ΚΟΠ:

*Ζητήθηκε από την ΕΠΟ για λογαριασμό του Άρη Λεμεσού το διεθνές πιστοποιητικό εγγραφής του του Ραφαήλ Γεωργίου ΓΙΟΥΚΑΡΗ (27/02/1995).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στιούαρτ: Εμπόδιο για τη λύση ότι «οι δύο κοινότητες ζουν στα δικά τους δωμάτια αντήχησης»

Στιούαρτ: Εμπόδιο για τη λύση ότι «οι δύο κοινότητες ζουν στα δικά τους δωμάτια αντήχησης»

Ο απερχόμενος Ειδικός Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο και Επικεφαλής της Ειρηνευτικής Δύναμης, Κόλιν Στιούαρτ, εξέφρασε την άποψη πως το θεμελιώδες εμπόδιο στην επίλυση του Κυπριακού είναι το γεγονός ότι και οι δύο κοινότητες παραμένουν εγκλωβισμένες στα δικά τους αφηγήματα, καθώς, σύμφωνα με τον Καναδό διπλωμάτη που αφυπηρετεί από τις τάξεις των ΗΕ, κάθε πλευρά ερμηνεύει τα γεγονότα μέσα από το πρίσμα της δικής της ιστορικής θυματοποίησης, γεγονός που - κατά τον ίδιο - οδηγεί σε αδιαλλαξία και αποτρέπει την εξεύρεση κοινού εδάφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE