ΛΕΜΕΣΟΣ: Φως στα αίτια θανάτου του άτυχου 65χρονου - Μόνος στις τελευταίες ώρες του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φως στα αίτια θανάτου του άτυχου 65χρονου - Μόνος στις τελευταίες ώρες του

Διενεργήθηκε το πρωί της Τρίτης (29/01) η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 65χρονου, που εντοπίστηκε νεκρός στο διαμέρισμά του, στον Άγιο Τύχωνα την Κυριακή (27/1).  

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου, ο θάνατος του 65χρονου οφείλεται σε αιφνίδιο θάνατο και συγκεκριμένα σε έμφραγμα μυοκαρδίου.

Μόνος και αβοήθητος ο θανών δεν είχε κανένα στο πλευρό του για να του δώσει τις πρώτες βοήθειες την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ενώ εντοπίστηκε αρκετές μέρες μετά τον θάνατο του όταν πολίτης που ένιωσε την δυσωδία κάλεσε στον Αστυνομικό Σταθμό Γερμασόγειας.

Τα μέλη της Αστυνομίας με την βοήθεια κλειδαρά εισήλθαν εντός της κατοικίας και ήρθαν αντιμέτωποι με τη σορό του άτυχου άνδρα.

Γεωργία Παππούτα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα στο περιθώριο της Διάσκεψης για τους Ωκεανούς, στη Νίκαια, συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ κ. Αντόνιο Γκουτέρες.