Δεν άντεξε τον χαμό του γιου της - Απεβίωσε λίγες ημέρες μετά την κηδεία

Δεν άντεξε τον χαμό του γιου της - Απεβίωσε λίγες ημέρες μετά την κηδεία

Σκληρό το χτύπημα της μοίρας για μια οικογένεια στη Λάρισα, η οποία μέσα σε λίγες μέρες αναγκάστηκε να πει το τελευταίο αντίο σε δύο αγαπημένα της πρόσωπα.

Όπως αναφέρει την Τρίτη (29/1) η «Ελευθερία», στις αρχές του μήνα έφυγε από τη ζωή ένα 52χρονος Λαρισαίος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζούσε με την οικογένειά του στη Γερμανία.

Η οικογένειά του αποφάσισε να μεταφέρει τη σορό του στη Λάρισα όπου έγινε η κηδεία του.

Λίγες ημέρες μετά την κηδεία του γιου της ωστόσο, πέθανε και η μητέρα του 52χρονου, Γεωργία, μην αντέχοντας το χαμό του.

Η κηδεία της 69χρονης, σύμφωνα με το iefimerida.gr, θα γίνει την Τρίτη (29/1) από τον Ι. Ν. Παμεγγίστων Ταξιαρχών στο νέο κοιμητήριο της Λάρισας.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Στις 16-17 Ιουλίου, το κυπριακό θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, στην έδρα των ΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων και της ΕΕ ο ρόλος της οποίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, παρά τον διορισμό του Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το κυπριακό. Ο Γιοχάνες Χαν ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στον χώρο της διάσκεψης, στις 17 Ιουλίου, λόγω άρνησης της τουρκοκυπριακής πλευράς.