Μίλησε ο Πάρντο μετά το 0-0 του ΑΠΟΕΛ με την Αλκή – Τι είπε για το πέναλτι και τη μάχη απέναντι στην πρώην ομάδα του

Μίλησε ο Πάρντο μετά το 0-0 του ΑΠΟΕΛ με την Αλκή – Τι είπε για το πέναλτι και τη μάχη απέναντι στην πρώην ομάδα του

Ο Ούρκο Πάρντο με το πέρας του αγώνα ΑΠΟΕΛ – Αλκή Ορόκλινη μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι της Cytavision.

Αναλυτικά:

Για την ισοπαλία: «Ήταν δύσκολο αλλά πήραμε τον βαθμό. Είμαι χαρούμενος, μπορούσαμε να κερδίσουμε. Δουλειά, εμπιστοσύνη, κάθε παιχνίδι είναι τελικός».

Για την απόκρουση πέναλτι: «Ήταν απλά ένα πέναλτι και απέκρουσα».

Για το επόμενο παιχνίδι: «Αυτό είναι το πρωτάθλημα. Πάμε να κερδίσουμε την ΕΝΠ».

Για το πως νιώθει όταν αντιμετωπίζει τον ΑΠΟΕΛ: «Είμαι επαγγελματίας. Στο παιχνίδι δεν έχω φίλους. Μετά το παιχνίδι είμαστε όλοι φίλοι».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht