Αποχώρησε με πατερίτσες από το ΓΣΠ – Οι κινήσεις Σόουζα και σε ποιο σημείο το ΠΡΟΒΛΗΜΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποχώρησε με πατερίτσες από το ΓΣΠ – Οι κινήσεις Σόουζα και σε ποιο σημείο το ΠΡΟΒΛΗΜΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Απογοητευμένος και εμφανώς καταπονημένος αποχώρησε με πατερίτσες από το ΓΣΠ ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Λούκας Σόουζα.

Ο παίκτης τραυματίστηκε στη φάση που του έγινε το φάουλ από τον Καντάτσια και αντίδρασε σπρώχνοντας τον ποδοσφαιριστή της Αλκής Ορόκλινη και δέχθηκε την κόκκινη (δεύτερη κίτρινη) κάρτα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που πήραμε το πρόβλημα είναι στην κνήμη αλλά ακόμη δεν υπάρχει ενημέρωση για τη σοβαρότητα του.

Ο παίκτης θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να διαφανεί η σοβαρότητα του και εάν θα μείνει για αρκετό καιρό εκτός δράσης.

Δείτε βίντεο με την αποχώρηση του από το ΓΣΠ:

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE