Ήρθε και συναντήθηκε με Παπουλή – Υπήρχε και… χρώμα ΑΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ήρθε και συναντήθηκε με Παπουλή – Υπήρχε και… χρώμα ΑΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Ελλαδίτης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Σήφης Κορωνάκης βρέθηκε αυτές τις μέρες στην Κύπρο όπου δεν έχασε την ευκαιρία να έχει συναντήσεις με φίλους παλαίμαχους και νυν ποδοσφαιριστές τους οποίος γνωρίζει για χρόνια.

Μεταξύ αυτών και ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Φώτης Παπουλής…

Οι συναντήσεις έγιναν στο μπαράκι του παλαίμαχου παίκτη, Άκη Αγιομαμίτη, ενώ ο Κρητικός παλαίμαχος παίκτης τα είπε και με την παλιά δόξα της ΑΕΛ και όχι μόνο Παμπουλλή.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE