Ξεκίνησε δουλειά για το ντέρμπι με Ανόρθωση χωρίς μία τετράδα ξένους παίκτες (ΒΙΝΤΕΟ)
28.01.2019 - 18:00
Μέσω της ιστοσελίδας του ο Απόλλωνας ενημερώνει:
«Την προετοιμασία της ενόψει του εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ξεκίνησε νε προπόνηση το πρωί της Δευτέρας (28/01) η ομάδα μας.
Στόχος όπως σε όλα μας τα παιχνίδια ανεξαρτήτου αντιπάλου, έδρας και διοργάνωσης παραμένει πάντοτε η νίκη.
Αφώτιστα πρόκειται για ένα παραδοσιακά δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας, όπου η πορεία της προσεχούς αντιπάλου μας δεν μας αποπροσανατολίζει σε καμία απολύτως περίπτωση.
Αντίθετα διατηρεί όλους στο Κολόσσι σε εγρήγορση και συγκεντρωμένους στο στόχο.
Στο αγωνιστικό μέρος ο κ.Σωφρόνης Αυγουστή άρχισε να καταστρώνει τα αγωνιστικά του πλάνα χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες τον Γιούστε (προπόνηση ατομικά), Μάρκοβιτς (πρόγραμμα αποκατάστασης), Φομπαλά (προπόνηση ατομικά) και ο Μίλαν Κέρμπρ (αναρρώνει από την χειρουργική επέμβαση).
Επόμενη προπόνηση έχει οριστεί για το πρωί της Τρίτης (29/01,09:30)».
Έτοιμος δηλώνει ο Δημοκρατικός Συναγερμός να στηρίξει κάθε θετική προσπάθεια για την ενίσχυση των θέσεων της πλευράς μας στο Κυπριακό, μετά από συνάντηση της ηγεσίας του κόμματος με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.