Μεξικό: Ανταλλαγή πυρών με 10 νεκρούς- Άνηκαν στην αστυνομία

Μεξικό: Ανταλλαγή πυρών με 10 νεκρούς- Άνηκαν στην αστυνομία

Δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι δύο τραυματίστηκαν την Κυριακή 27/1 σε ανταλλαγή πυρών μεταξύ δύο ομάδων ενόπλων στη νοτιοδυτική Πολιτεία Γκερέρο του Μεξικού, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.


Η συμπλοκή σημειώθηκε το βράδυ (ώρα Κύπρου) κοντά στην πόλη Τσιλάπα, ανατολικά της πολιτειακής πρωτεύουσας, της Τσιλπανσίνγκο, διευκρίνισαν οι αρχές σε ανακοίνωσή τους.

Στον τόπο του 'μακελειού' ανακτήθηκαν πολλά όπλα, πέρα από τα δέκα πτώματα μέσα σε δύο αυτοκίνητα που είχαν υποστεί ζημιές από πυρά, κατά την ανακοίνωση. Δύο ακόμη άνθρωποι βρέθηκαν τραυματισμένοι.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, και οι δύο ομάδες ανήκαν στην αστυνομία, σύμφωνα με τις αρχές. Δεν είναι σαφές για ποιο λόγο ενεπλάκησαν σε μάχη.

Η Πολιτεία Γκερέρο, όπου βρίσκεται το ιδιαίτερα δημοφιλές τουριστικό θέρετρο Ακαπούλκο, σπαράσσεται εδώ και χρόνια από τη βία των συμμοριών του οργανωμένου εγκλήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE