Επαναλειτούργησε το οδόφραγμα Απλικίου/Ζώδιας

Επαναλειτούργησε το οδόφραγμα Απλικίου/Ζώδιας

Στις 13:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 25/01 και αφού ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στην υποδομή για την τηλεφωνική επικοινωνία, επαναλειτούργησε το τ/κ σημείο ελέγχου στο οδόφραγμα Απλικίου/Ζώδιας.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, οι διελεύσεις είχαν σταματήσει λόγω των εργασιών αυτών από τις 11.30 μέχρι τις 13.00.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE