Σε ρυθμούς προκριματικής φάσης η Εθνική Ανδρών Φούτσαλ – Πάει Λετονία

Σε ρυθμούς προκριματικής φάσης η Εθνική Ανδρών Φούτσαλ – Πάει Λετονία

Με προορισμό τη Λετονία ταξιδεύει σήμερα (28/01) η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας Ανδρών Futsal, ενόψει της συμμετοχής στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2020.

Η Κύπρος κληρώθηκε στον πρώτο όμιλο της Ευρωπαϊκής ζώνης μαζί με τη Λετονία, την Αγγλία και το Γιβραλτάρ και οι δύο πρώτες ομάδες θα περάσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η Εθνική μας την Τρίτη θα πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση στη Λετονία και την Τετάρτη θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της με αντίπαλο τους Λετονούς, που θα φιλοξενήσουν όλους τους αγώνες του ομίλου μας.

«Η ομάδα μας είναι έτοιμη για να διεκδικήσει εισιτήριο πρόκρισης. Δουλέψαμε σκληρά και όπως φάνηκε και από την παρουσία μας στους φιλικούς αγώνες μπορούμε να κυνηγήσουμε την πρόκριση. Θα αντιμετωπίσουμε αξιόλογες ομάδες όμως πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και περιμένουμε με αγωνία την έναρξη των υποχρεώσεων μας», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο εκ των αρχηγών της Εθνικής μας Τάσος Σκαμπύλης.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Άθως Στυλιανού για τους τρεις αγώνες της προκριματικής φάσης επέλεξε τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:

ΑΕΚ Λάρνακας: Νεόφυτος Λακούφης
ΑΕΛ: Γκιβάρα Κάντζο, Ανδρέας Ζαντής, Δημήτρης Λιοτατής, Νίκος Χατζηγεωργίου
ΑΜΕΚ Καψάλου: Χρίστος Κωνσταντίνου
ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Άγγελος Περικλέους, Κωνσταντίνος Κουλουμπρής
ΑΠΟΕΛ: Σάββας Ομήρου
ΕΘΝΙΚΟΣ Λατσιών: Νικόλας Φιλίππου
ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας: Σέσαρ Περέιρα, Τάσος Σκαμπύλης, Γιάννης Ιωάννου, Μανώλης Μανώλη

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE