ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: 318 κιλά κάνναβης - Οι απειλές δεν φοβίζουν την ΥΚΑΝ - ΒΙΝΤΕΟ

ΚΥΠΡΟΣ: 318 κιλά κάνναβης - Οι απειλές δεν φοβίζουν την ΥΚΑΝ - ΒΙΝΤΕΟ

Την μεγαλύτερη επιτυχία στα χρονικά της σημείωσε η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών την χρονιά που μας πέρασε, με τον εντοπισμό και την κατάσχεση της μεγάλης ποσότητας κάνναβης των 318 κιλών και 638 γραμμαρίων.  

Επιμέλεια: Γεωργία Παππούτα

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Υποδιοικητής της Υπηρεσίας Στέλιος Σεργίδης στα ‘Νέα του ΑΝΤ1’ το σημαντικό στοιχείο στο μεγάλο επίτευγμα της Υπηρεσίας είναι το ποιοτικό. Όπως εξήγησε η εξάρθρωση εγκληματικών ομάδων, η προέλευση των ναρκωτικών, αλλά και τα δρομολόγια που έχουν χαρτογραφηθεί και παρακολουθούνται είναι ύψιστης σημασίας.  

Παρόλα αυτά οι υποθέσεις με ανηλίκους, μαθητές και εθνοφρουρούς που εντοπίζονται κατά καιρούς να έχουν στην κατοχή τους ποσότητες ναρκωτικών, είναι αυτές που προβληματίζουν την κοινωνία και κυρίως τους γονείς. Πρόσφατο περιστατικό ο 16χρονος μαθητής που ‘πιάστηκε’ σε χώρο στάθμευσης σχολείου μαζί με δύο νεαρούς, να έχουν στην κατοχή τους ποσότητα κάνναβης.  

Όσο για τις απειλές που δέχονται τα μέλη της ΥΚΑΝ ο κ. Σεργίδης είπε χαρακτηριστικά: ‘Δεν πτοούμαστε, δεν φοβόμαστε κάνουμε την δουλειά μας’.

Εξήγησε πως οι απειλές που δέχονται είναι μέρος της δύσκολης εργασίας των μελών και αντιμετωπίζονται μέσα από νενομισμένες διαδικασίες. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top