ΚΥΠΡΟΣ: Έστησαν ολόκληρο σκηνικό- Κουβαλούσε με την μοτοσικλέτα γκαράζ και φορτηγό – VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: Έστησαν ολόκληρο σκηνικό- Κουβαλούσε με την μοτοσικλέτα γκαράζ και φορτηγό – VIDEO

Σε βίντεο που δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται μια μοτοσικλέτα να τραβάει με την βοήθεια ενός σχοινιού, ένα φορτηγό με ολόκληρο το γκαράζ.

Ωστόσο, με μια πιο προσεκτική ματιά στο βίντεο, φαίνεται ότι το σχοινί που ενώνει μοτοσικλέτα και φορτηγό δεν είναι τεντωμένο,  άρα το πιο πιθανόν κάποιος να βρισκόταν εντός του φορτηγού και να το οδηγούσε.

Έτσι κι αλλιώς όμως θα ήταν σχεδόν αδύνατον μια μοτοσικλέτα τέτοιου κυβισμού, όπως αυτή στο βίντεο να κουβαλήσει τέτοιο όγκο και βάρος.

Λόγω των πιο πάνω, εύκολα μπορεί να βγει το συμπέρασμα ότι τα πρόσωπα που συμμετέχουν στο συγκεκριμένο βίντεο, σκηνοθέτησαν για δικούς τους λόγους το σκηνικό.

Το εν λόγω οπτικό υλικό δημοσιεύθηκε στην γνωστή ομάδα του Facebook, «Ι love Cyprus ΡΕ».

Δείτε πιο κάτω το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE