ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: 26χρονος κατέκλεψε απίστευτο αριθμό υποστατικών - Την... έβρισκε με αλουμινένιες πόρτες

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: 26χρονος κατέκλεψε απίστευτο αριθμό υποστατικών - Την... έβρισκε με αλουμινένιες πόρτες

Σε παραδοχή και υπόδειξη σκηνών, προχώρησε ο 26χρονος ύποπτος για υποθέσεις κλοπών στην Επαρχία Αμμοχώστου, εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα προσωποκράτησης πέντε ημερών την Παρασκευή (25/01).  

Συγκεκριμένα ο 26χρονος αρχικά θεωρείτο ύποπτος για 22 κλοπές αλουμινένιων πορτών, ωστόσο, στην συνέχεια ο ίδιος παραδέχθηκε πως είναι περισσότερες από 22 με τον αριθμό να αγγίζει τις περίπου 35 υποθέσεις.

Μάλιστα, ο ίδιος υπέδειξε τα υποστατικά από τα οποία έκλεψε τις αλουμινένιες πόρτες που αφορούν σπίτια, καφετέριες, εστιατόρια ακόμη και εκκλησίες. Ο ύποπτος δρουσε σε πολλούς δήμους της Επαρχίας Αμμοχώστου, όπως Φρέναρος, Αγία Νάπα, Πρωταράς, Παραλίμνι και Σωτήρα.  

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Δερύνειας με το ανακριτικό έργο να είναι αρκετά. 

Γ. Παππούτα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE