Ζητά παύση Λακκοτρύπη το ΔΗΚΟ

Ζητά παύση Λακκοτρύπη το ΔΗΚΟ

Το ΔΗΚΟ με αφορμή το χαμένο εμπορικό σήμα του χαλλουμιού στο Ηνωμένο Βασίλειο προέβη σε ανακοίνωση ζητώντας μεταξύ άλλων την παύση του Υπουργού Εμπορίου, Γιώργου Λακκοτρύπη.

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

«Επιβεβαιώθηκε τελεσίδικα η απώλεια του εμπορικού σήματος του χαλλουμιού στο Ηνωμένο Βασίλειο, χωρίς έμπρακτη ανάληψη πολιτικής ευθύνης.

Η απόφαση, με την οποία τελεσίδικα επιβεβαιώνεται η απώλεια του εμπορικού σήματος του χαλλουμιού στο Ηνωμένο Βασίλειο, αποτελεί εξαιρετικά δυσάρεστη εξέλιξη, η οποία θα προκαλέσει συνέπειες στην κυπριακή οικονομία και θέτει σε σοβαρό κίνδυνο την κατοχύρωση του χαλλουμιού.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής - ΠτΔ: Επανέλαβε την ετοιμότητα της ΚΔ για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων στον Γκουτέρες

Πενταμερής - ΠτΔ: Επανέλαβε την ετοιμότητα της ΚΔ για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων στον Γκουτέρες

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (ώρα Κύπρου) η διμερής συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, ενόψει της Ολομέλειας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό που αναμένεται να αρχίσει ακολούθως.

BEST OF TOTHEMAONLINE