«Κτύπησαν την πόρτα» του Ολυμπιακού Πειραιώς για Ανδρούτσο!

«Κτύπησαν την πόρτα» του Ολυμπιακού Πειραιώς για Ανδρούτσο!

Νέο μεταγραφικό σενάριο για παίκτη του Ολυμπιακού που φέρεται να θέλει η Σπάρτα Πράγας.

Πριν λίγες εβδομάδες η ομάδα της Τσεχίας εμφανιζόταν να έχει καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Ανδρέα Γιαννιώτη, με την υπόθεση βέβαια να μην προχωράει.

Ένα νέο σενάριο ωστόσο θέλει τη Σπάρτα να επιθυμούσε διακαώς τον Νικολάου, ο οποίος καταλήγει τελικά στην Έμπολι, αλλά παράλληλα να έχει στο στόχαστρό της και τον Θανάση Ανδρούτσο σύμφωνα με τη “Sportime”.

Ο νεαρός μέσος επρόκειτο να δοθεί δανεικός στον Πανιώνιο, όμως η αδυναμία εξασφάλισης φορολογικής ενημερότητας, ακύρωσε τη συμφωνία.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE