«Κτύπησαν την πόρτα» του Ολυμπιακού Πειραιώς για Ανδρούτσο!

«Κτύπησαν την πόρτα» του Ολυμπιακού Πειραιώς για Ανδρούτσο!

Νέο μεταγραφικό σενάριο για παίκτη του Ολυμπιακού που φέρεται να θέλει η Σπάρτα Πράγας.

Πριν λίγες εβδομάδες η ομάδα της Τσεχίας εμφανιζόταν να έχει καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Ανδρέα Γιαννιώτη, με την υπόθεση βέβαια να μην προχωράει.

Ένα νέο σενάριο ωστόσο θέλει τη Σπάρτα να επιθυμούσε διακαώς τον Νικολάου, ο οποίος καταλήγει τελικά στην Έμπολι, αλλά παράλληλα να έχει στο στόχαστρό της και τον Θανάση Ανδρούτσο σύμφωνα με τη “Sportime”.

Ο νεαρός μέσος επρόκειτο να δοθεί δανεικός στον Πανιώνιο, όμως η αδυναμία εξασφάλισης φορολογικής ενημερότητας, ακύρωσε τη συμφωνία.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η αποτυχημένη αποστολή του Κόλιν Στιούαρτ και η ενόχληση της Λευκωσίας - Αποχαιρετισμός με αξιώσεις και σιωπές

Η αποτυχημένη αποστολή του Κόλιν Στιούαρτ και η ενόχληση της Λευκωσίας - Αποχαιρετισμός με αξιώσεις και σιωπές

Αν περίμενε κανείς ότι ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Κόλιν Στιούαρτ, θα έκλεινε τη θητεία του με αυτοκριτική και ειλικρινή απολογισμό, διαψεύστηκε. Αντιθέτως, ο απερχόμενος αξιωματούχος επέλεξε να αποχωρήσει με δηλώσεις που προκάλεσαν αμηχανία, δυσαρέσκεια και εύλογες αντιδράσεις στη Λευκωσία.