Aν τους ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ο Στρέπελ… Απο ΠΟΥ είδε το ματς ο Παντελή…

Aν τους ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ο Στρέπελ… Απο ΠΟΥ είδε το ματς ο Παντελή…

Οι ενημερωμένοι ρεπόρτερ της Ανόρθωσης, αν προσέξατε, δεν θεωρούν δεδομένο ότι ο Αντρέας Παντελή θα δείξει την πόρτα της εξόδου στον Στρέπελ.

Eμείς σας λέμε, ότι οι δισταγμοί της διοίκησης να λάβει απόφαση αποδέσμευσης του Ολλανδού προπονητή, σχετίζονται με το οικονομικό κομμάτι. 

Αν ο ίδιος τους διευκολύνει, μη αξιώνοντας μεγάλο ποσό ως αποζημίωση, τότε θα χωρίσουν οι δρόμοι τους. Μην το λάβετε τοις μετρητοίς, αν οριστικά φύγει ο Στρέπελ, ότι θα δοθεί η σκυτάλη στον Νίκο Παναγιώτου. 

Ο πρόεδρος Αντρέας Παντελή, αντιλαμβανόμενος ότι έχει βαρύνει το κλίμα για τον ίδιο μέσα στον κόσμο, χτες επέλεξε να μην πάει στην κερκίδα του «Αρένα» να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. 

Ήταν μαζί με τον στενό του συνεργάτη, Δρ Κυριακό Γιάγκου, στα δημοσιογραφικά θεωρεία του γηπέδου. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE