ΥΠΕΞ: «Πρώτη φορά ξεκάθαρο από Τσαβούσογλου – Ήρθε να επιβάλει λύση»

ΥΠΕΞ: «Πρώτη φορά ξεκάθαρο από Τσαβούσογλου – Ήρθε να επιβάλει λύση»

Η επίσκεψη του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών στα κατεχόμενα, έγινε για να επιβάλει και στον Μουσταφά Ακιντζί μορφή λύσης του Κυπριακού, που επιθυμεί η Τουρκία, σχολίασε ο Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ο Ε/κ ΥΠΕΞ μιλώντας στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του ΡΙΚ το πρωί της Δευτέρας (28/1), σχολίασε ότι για πρώτη φορά ο Τσαβούσογλου λέει ξεκάθαρα πως η Τουρκία ψάχνει μια λύση που να την βολεύει.

Είπε επίσης ότι, πρέπει να ξεκαθαριστούν οι επιδιώξεις της Τουρκίας και τόνισε ότι πρέπει να προσεχθεί τι λέγεται δημόσια από την πλευρά της Κυπριακής Δημοκρατίας.

«Όλοι συμφωνούν πως είναι ανοιχτοί σε όλες τις επιλογές», ανάφερε στις δηλώσεις του ο Τούρκος ΥΠΕΞ, ωστόσο ο κ. Χριστοδουλίδης, τον διέψευσε λέγοντας ότι δεν είναι όλες οι λύσεις στο τραπέζι.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE