ΠΑΦΟΣ: 16χρονος εντοπίστηκε μες τα σκοτάδια σε σχολείο - Οδηγήθηκε στο Τμήμα

ΠΑΦΟΣ: 16χρονος εντοπίστηκε μες τα σκοτάδια σε σχολείο - Οδηγήθηκε στο Τμήμα

Ανήλικος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να κλέβει σε σχολείο της Πάφου το βράδυ της Κυριακής (27/1).

Ο μικρός, κατάφερε είσοδο στο σχολείο και μπόρεσε να παραβιάσει τάξεις του, από τις οποίες φέρεται να αποπειράθηκε να κλέψει αντικείμενα.

Γύρω στις 8:00 το βράδυ της Κυριακής (27/1) ωστόσο, ήχησε το σύστημα συναγερμού που διαθέτει το σχολείο και αμέσως περίπολο της Αστυνομίας μετέβηκε στο σημείο.

Μετά από έρευνα, εντοπίστηκε ο 16χρονος στην οφορή του σχολείου και μετά από απεγκλωβισμό του από την Πυροσβεστική, συνελήφθη και μεταφέρθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό όπου κρατήθηκε.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του σχολείου από τις αίθουσες που παραβιάστηκαν από τον 16χρονο, δεν φαίνεται να έχει κλαπεί οτιδήποτε, πέραν από δέσμες κλειδιών των αιθουσών, οι οποίες εντοπίστηκαν στη συνέχεια στην αυλή του σχολείου.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Μ. Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εκπρόσωπος Τατάρ για νέα μέτρα στα σημεία διέλευσης - «Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση»

Εκπρόσωπος Τατάρ για νέα μέτρα στα σημεία διέλευσης - «Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση»

Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση, ανέφερε ο ειδικός εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Γκιουνές Ονάρ στην Κίπρις ποστασί όταν κλήθηκε να σχολιάσει είδηση πως υπάρχουν νέα μέτρα από την ΚΔ στα σημεία διέλευσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE