Δραματική εκτός έδρας νίκη επί της Λάτσιο – «Μίλησε» ο Ρονάλντο στο φινάλε (ΒΙΝΤΕΟ)

Δραματική εκτός έδρας νίκη επί της Λάτσιο – «Μίλησε» ο Ρονάλντο στο φινάλε (ΒΙΝΤΕΟ)

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 89ο λεπτό, η Γιουβέντους έφυγε με το διπλό από την έδρα της Λάτσιο (2-1) και ξέφυγε στο +11 από την 2η Νάπολι.

Στο πρώτο μέρος η Λάτσιο ήταν αρκετά καλύτερη από την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και είχε καλές ευκαιρίες με τους Γουάλας (12′) Παρόλο (38′) και Ιμόμπιλε (43′), να μην μπορούν να νικήσουν τον Σέζνι.

Εκτός από την κακή εικόνα των πρωταθλητών ο Ιταλός τεχνικός είχε να αντιμετωπίσει και τον τραυματισμό του Λεονάρντο Μπονούτσι, που αποχώρησε στο 41ο λεπτό της αναμέτρησης με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η Λάτσιο άνοιξε το σκορ στο 59ο λεπτό με αυτογκόλ του Εμρέ Τσαν, που μετά από κόρνερ έκανε αυτό που δεν μπόρεσαν οι παίκτες των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος, με κεφαλιά για το 1-0 της ομάδας του Ιντζάκι.

Μετά το γκολ που δέχτηκε η Γιουβέντους ανέβασε το ρυθμό της και έφτασε στην ανατροπή με τον Κανσέλο στο 74΄, να ισοφαρίζει αρχικά με σουτ μέσα με την περιοχή μετά από κακή απόκρουση του Στρακόσια σε σουτ του Ντιμπάλα.

Ενώ δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90′ ο Λούλιτς, έκανε ανόητο πέναλτι στον Ντόουγκλας Κόστα και ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκμεταλλεύτηκε το… δώρο και έγραψε το τελικό 2-1.

Έτσι η πρωτοπόρος Γιουβέντους ξέφυγε στο +11 από τη δεύτερη Νάπολι που εχθές αναδείχτηκε ισόπαλη με 0-0 με τη Μίλαν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.