Σε «άλλο γήπεδο» ο Λαφράνς, τον έκανε αλλαγή ο Κέρκεζ που έκανε… κίνηση-ματ!

Σε «άλλο γήπεδο» ο Λαφράνς, τον έκανε αλλαγή ο Κέρκεζ που έκανε… κίνηση-ματ!

Πέραν του Πρόσεκ, κανείς άλλος παίκτης της ΑΕΛ δεν διασώθηκε από το… «ναυάγιο» του πρώτου ημιχρόνου στο «Τάσος Μάρκου», με τον Ντούσαν Κέρκεζ να κάνει μία αλλαγή στην ανάπαυλα, βγάζοντας εκτός αγώνα τον Λαφράνς που ήταν σε… «αλλο γήπεδο» και έβαλε στη θέση του τον Γουίλερ.

Με αυτή την κίνηση, ο Βόσνιος τεχνικός μετέτρεψε το 3-5-2 σε 4-4-2 και τα πάντα άλλαξαν, με αποτέλεσμα η Λεμεσιανή ομάδα να μπει… φουριόζα στην επανάληψη και στο 60ο λεπτό να κάνει την ολική ανατροπή σε ένα δίλεπτο με τα γκολ των Αντάμοβιτς (58΄) και Τζούνιορ (60΄)!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.