Στους πάγκους της Α΄ κατηγορίας ο Χρύσης Μιχαήλ και αναλαμβάνει τη δύσκολη κατάσταση της ομάδας

Στους πάγκους της Α΄ κατηγορίας ο Χρύσης Μιχαήλ και αναλαμβάνει τη δύσκολη κατάσταση της ομάδας

Προφορική συμφωνία προέκυψε το βράδυ της Κυριακής μεταξύ Ερμή Αραδίππου και Χρύση Μιχαήλ.

Η συνάντηση που έγινε το πρωί μεταξύ των δύο πλευρών άφησε έδαφος για συνεργασία μεταξύ τους.

Οι διεργασίες και κινήσεις της ημέρας έφεραν προφορική συμφωνία σε όλα και έτσι αυτό που απομένει είναι η υπογραφή συμβολαίου για να ανακοινωθεί και επίσημα ως ο νέος προπονητής του Ερμή Αραδίππου.

Δύσκολο έργο αναλαμβάνει ο πρώην τεχνικός του Άρη και Ολυμπιακού, μιας και ο Ερμής είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Διαβάστε: 

Στο ίδιο τραπέζι με Χρύση Μιχαήλ – Τον έχει ψηλά στη λίστα του ο πρόεδρος και τον θέλει

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE