ΠΑΦΟΣ: Κυνηγοί πιάστηκαν με 'μηχανάκια' - Πρόστιμο εκατοντάδων ευρώ

ΠΑΦΟΣ: Κυνηγοί πιάστηκαν με 'μηχανάκια' - Πρόστιμο εκατοντάδων ευρώ

Εξώδικα πρόστιμα ύψους 500 ευρώ έκαστος πλήρωσαν δύο κυνηγοί, οι οποίοι κυνηγούσαν κάνοντας χρήση μηχανής για την αναπαραγωγή μιμητικών φωνών. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 9.15πμ στην περιοχή Κέδαρες εντοπίστηκε κάτοικος Λεμεσού να κυνηγά με την χρήση τέτοιας συσκευής και εναντίον του εκδόθηκε από την Υπηρεσία Θήρας εξώδικο πρόστιμο 500 ευρώ. 
 
Λίγο αργότερα, στις 10.00πμ σε άλλο σημείο, στην περιοχή “Πυρόβουνος” της κοινότητας Γαλαταριάς, εντοπίστηκε 46χρονος κυνηγός από την Πάφο να κυνηγά με παρόμοια συσκευή. Επίσης εναντίον του εκδόθηκε από την Υπηρεσία Θήρας εξώδικο πρόστιμο ύψους 500 ευρώ. 
 
Οι θηροφύλακες που εντόπισαν τους δύο κυνηγούς τους οδήγησαν στους αστυνομικούς σταθμούς Παναγιάς και Κουκλιών, αντίστοιχα.
 
Τα κυνηγετικό όπλα τύπου ΔΟΚΟ που είχαν στην κατοχή τους κατασχέθηκαν ως τεκμήρια.
 
ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE