Νέο ζευγάρι στην ελληνική showbiz! Ξανά ερωτευμένος ο γνωστός ηθοποιός

Νέο ζευγάρι στην ελληνική showbiz! Ξανά ερωτευμένος ο γνωστός ηθοποιός

Ο Άλκις Κούρκουλος και η Ευγενία Δημητροπούλου δεν είναι πια μαζί και ο καθένας είναι έτοιμος να κάνει νέα αρχή στη προσωπική του ζωή.

Από ότι φαίνεται, μάλιστα, ο ηθοποιός έχει βρει έναν νέο έρωτα…

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Real News» και της Σήλιας Αποστόλου, ο Άλκις Κούρκουλος έχει βρει ξανά την ευτυχία στην προσωπική του ζωή και αιτία γι’ αυτό είναι η Μαρία Δημάκου, που εργάζεται στον χώρο των media και συγκεκριμένα στις τηλεοπτικές παραγωγές του ΑΝΤ1.

Οι δυο τους είναι αχώριστοι τον τελευταίο καιρό.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.