Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής
Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.
Συγκεκριμένα, γύρω στις 19:00 ο 37χρονος ανακόπηκε για έλεγχο, σε δρόμο της Πάφου, από μέλη της ΥΚΑΝ. Κατά την έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην κατοχή του ένα χειροποίητο τσιγάρο, που περιείχε ποσότητα κάνναβης, με αποτέλεσμα ο 37χρονος να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.
Ακολούθησε έρευνα στην οικία του στην Πάφο, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 51 γραμμαρίων περίπου, μια ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των €1,440.
Ο 37χρονος οδηγήθηκε την Κυριακή 27/1 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα πενθήμερης κράτησης.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




