Στις Βρυξέλλες για το Συμβούλιο Γεωργίας και Αλιείας ο Καδής

Στις Βρυξέλλες για το Συμβούλιο Γεωργίας και Αλιείας ο Καδής

Για τις Βρυξέλλες αναχωρεί σήμερα ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Καδής, για να συμμετάσχει στο Συμβούλιο Γεωργίας και Αλιείας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιανουαρίου.


Στο πλαίσιο της συζήτησης γύρω από τη δέσμη μεταρρυθμίσεων της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) για την περίοδο μετά το 2020, οι Υπουργοί θα ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με το νέο μοντέλο λειτουργίας που περιγράφεται στα στρατηγικά σχέδια της ΚΑΠ καθώς και την πρόταση κανονισμού για την κοινή οργάνωση της αγοράς του αμπελοοινικού τομέα.

Οι Υπουργοί θα συζητήσουν παράλληλα και το θέμα των φυτικών πρωτεϊνών και της αυτάρκειας της παραγωγή τους στην ΕΕ, καθώς είναι ιδιαίτερα σημαντικό τόσο για τους καταναλωτές όσο και για την κτηνοτροφική παραγωγή και την παραγωγή αγροδιατροφικών προϊόντων γενικότερα.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Την όπως-όπως αποχώρηση της κινεζικής κοινοπραξίας από το εργοτάξιο του τερματικού στο Βασιλικό και κατασκευαστικά έργα στο… περίπου, φανερώνει η μελέτη των Γάλλων εμπειρογνωμόνων.

BEST OF TOTHEMAONLINE