ΛΑΡΝΑΚΑ: Εφιαλτικές στιγμές για δύο νεαρούς- Τους «έστησαν» καρτέρι με ξύλο και μαχαίρι και τους λήστεψαν

ΛΑΡΝΑΚΑ: Εφιαλτικές στιγμές για δύο νεαρούς- Τους  «έστησαν» καρτέρι με ξύλο και μαχαίρι και τους λήστεψαν

Υπόθεση ληστείας με θύματα δύο πρόσωπα ηλικίας 24 και 22 ετών, διερευνά η Αστυνομία στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν στην Αστυνομία οι δύο παραπονούμενοι, γύρω στις 12.50π.μ. σήμερα, είχαν μεταβεί με το αυτοκίνητό τους, σε οικία στη Λάρνακα, για να παραλάβουν φιλικά  τους πρόσωπα.

Ενώ ανέμεναν έξω από την οικία, δέχθηκαν επίθεση από τρία πρόσωπα, τα οποία φέρονται να τους κτύπησαν και να τους απέσπασαν χρηματικό ποσό ύψους €1,850, που είχε στην κατοχή του ο 22χρονος

Σύμφωνα πάντα με τις αναφορές των δύο παραπονούμενων, δύο από τους επιτιθέμενους κρατούσαν μαχαίρια και ο τρίτος ένα ξύλο. Από την επίθεση φαίνεται να προκλήθηκε ζημιά και στο πίσω τζάμι του οχήματος, στο οποίο επέβαιναν οι παραπονούμενοι.

Οι δύο νεαροί επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρουν θλαστικά τραύματα αιματώματα και εκδορές στο κεφάλι και το πρόσωπο.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE