Οι δύο κινήσεις του Σωφρόνη και ο Παπουλής

Οι δύο κινήσεις του Σωφρόνη και ο Παπουλής

Με δύο αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στον Ερμή, θα παρατάξει τον Απόλλωνα στο αποψινό (18:00) παιχνίδι στο Τσίρειο με αντίπαλο τη Δόξα ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Συγκεκριμένα, οι Χάμπος Κυριάκου και Μάγκλιτσα, πήραν τις θέσεις των Μπρου και Σκέμπρι, ενώ ο Φώτης Παπουλής που είχε τραυματιστεί στο ντέρμπι πρωταθλήματος της 13ης Ιανουαρίου κόντρα στην Ομόνοια, είναι στον πάγκο και είναι εκ των υποψηφίων για να αγωνιστεί ως αλλαγή!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ σε κρίση ταυτότητας - Η επιστολή Αναστασιάδη - Η αμηχανία της Πινδάρου και οι ανοιχτές πληγές του παρελθόντος

Ο ΔΗΣΥ σε κρίση ταυτότητας - Η επιστολή Αναστασιάδη - Η αμηχανία της Πινδάρου και οι ανοιχτές πληγές του παρελθόντος

Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη πολιτικά συγκυρία, με το Κυπριακό να επιστρέφει στη διεθνή ατζέντα και με τον ΔΗΣΥ να επιχειρεί ανασύνταξη μετά από μια περίοδο πολιτικών ανακατατάξεων, η δημόσια παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη μέσω επιστολής προς την ηγεσία του κόμματος επαναφέρει στο προσκήνιο παλαιότερες, αλλά ανοιχτές, πληγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE