Έκανε το δύο στα δύο

Έκανε το δύο στα δύο

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει:

«Νικηφόρα συνέχισε η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 καθώς πριν από λίγο επιβλήθηκε εκτός έδρας της ΑΕΚ με 0-1, για τη 2η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Την αρχική ενδεκάδα του «τριφυλλιού» αποτέλεσαν οι Κελεπέσιης, Γεωργίου, Σωτηρίου, Παναγιώτου, Α. Πέτρου, Δημητρίου, Παπαδόπουλλος, Αντρέου, Νεοφύτου, Σταύρου και Χρίστου. Ως αλλαγή πέρασαν στον αγώνα οι Σπύρου, Λάμπρου, Αποστόλου, Ερωτοκρίτου και Μ. Πέτρου.

Το νικητήριο γκολ της ομάδας μας πέτυχε ο Χρίστος Νεοφύτου.

Η σημερινή νίκη φέρνει την ομάδα μας στους 6 βαθμούς σε δύο παιχνίδια. Ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΛ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο - Πήγε στο Δημαρχείο και πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο - Πήγε στο Δημαρχείο και πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα

Σε εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση που αφορά τον Δήμαρχο Πάφου, όπως ανέφερε σε δηλώσεις της η Λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας, Μαρίνα Χριστοδουλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE