Έκανε το δύο στα δύο

Έκανε το δύο στα δύο

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει:

«Νικηφόρα συνέχισε η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 καθώς πριν από λίγο επιβλήθηκε εκτός έδρας της ΑΕΚ με 0-1, για τη 2η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Την αρχική ενδεκάδα του «τριφυλλιού» αποτέλεσαν οι Κελεπέσιης, Γεωργίου, Σωτηρίου, Παναγιώτου, Α. Πέτρου, Δημητρίου, Παπαδόπουλλος, Αντρέου, Νεοφύτου, Σταύρου και Χρίστου. Ως αλλαγή πέρασαν στον αγώνα οι Σπύρου, Λάμπρου, Αποστόλου, Ερωτοκρίτου και Μ. Πέτρου.

Το νικητήριο γκολ της ομάδας μας πέτυχε ο Χρίστος Νεοφύτου.

Η σημερινή νίκη φέρνει την ομάδα μας στους 6 βαθμούς σε δύο παιχνίδια. Ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΛ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Την ανάγκη η Ευρωπαϊκή Ένωση να κινηθεί αποφασιστικά προς μια ουσιαστική στρατηγική αυτονομία, ενισχύοντας παράλληλα τον γεωπολιτικό της ρόλο σε μια περίοδο αυξημένων διεθνών εντάσεων, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στο European Policy Centre στις Βρυξέλλες, με θέμα τις περιφερειακές εξελίξεις στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE