Όχημα ανατράπηκε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού - Ασθενοφόρο στο σημείο

Όχημα ανατράπηκε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού - Ασθενοφόρο στο σημείο

Η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό ότι λόγω ανατροπής οχήματος που συνέβη γύρω στις 9.40 το πρωί σήμερα, στην είσοδο του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά τον Άγιο Τύχωνα, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, η λωρίδα επιτάχυνσης του αυτοκινητόδρομου, είναι προσωρινά κλειστή.

Προτρέπονται οι διερχόμενοι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας, οι οποίοι βρίσκονται στο σημείο για ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας.

Ο οδηγός του οχήματος μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.