ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκρυψαν κάνναβη σε δέντρο και εξαφανίστηκαν

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκρυψαν κάνναβη σε δέντρο και εξαφανίστηκαν

Ποσότητα κάνναβης εντόπισε η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών την Πέμπτη (24/01), κρυμμένη σε δέντρο στην Λεμεσό.  

Συγκεκριμένα μετά από πληροφόρηση άνδρες του ΟΠΕ και της ΥΚΑΝ διενέργησαν έρευνες σε υποστατικό στην περιοχή Κάτω Πολεμιδιών. Σε δέντρο δίπλα από το υποστατικό εντοπίστηκε ένα νάιλον σακούλι που περιείχε τέσσερις συσκευασμένες πλάκες καφέ ουσίας, βάρους 685 γρ. ρητίνης κάνναβης.  

Η περιοχή τέθηκε υπό παρακολούθηση, χωρίς ωστόσο να εμφανιστεί κάποιο πρόσωπο για να παραλάβει την κάνναβη. Η Αστυνομία προχώρησε σε εξετάσεις. ενώ θεωρούν ότι οι ουσίες προέρχονται από μεγαλύτερη ποσότητα ναρκωτικών. Άγνωστα είναι μέχρι στιγμής τα κίνητρα των δραστών ή του δράστη που έκρυψε τις ουσίες στο δέντρο. 

Η ΥΚΑΝ συνεχίζει τις εξετάσεις.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE