ΠτΔ μετά το δείπνο με Γκουτέρες: «Ήταν μια ενδιαφέρουσα πρώτη συζήτηση» - Τι ακολουθεί σήμερα
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακάθησε στο δείπνο που παρέθεσε ο ΓΓ των ΗΕ στο πλαίσιο της δεύτερης διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό
Δείτε αυτό: Τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ για τον κόουτς Αυγουστή!
Ο κόουτς των κυανολεύκων της Λεμεσού τόνισε στους παίκτες του πως δεν πρέπει να παρασυρθούν από την αγωνιστική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα της Κατωκοπιάς στο παιχνίδι με την ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική.
Το συγκρότημα του Απόλλωνα είναι στο -4 από την κορυφή, ξέρει πως τίποτα δεν χάθηκε στην υπόθεση τίτλος όμως δεν τους πέρνει να χάσουν βαθμούς σε αναμετρήσεις που είναι το ακλόνητο φαβορί, όπως την αυριανή δηλαδή.
Με τον κόσμο στο πλευρό τους οι κυανόλευκοι θέλουν να μπουν «με το μαχαίρι στα δόντια», να σκοράρουν νωρίς και να πάρουν το τρίποντο.
Επίσης, όλοι θα θυμούνται στον Απόλλωνα και το ματς του πρώτου γύρου όπου άφησαν δύο πόντους στο Μακάρειο, ξέρουν πως χρίζει προσοχής η Δόξα και θα την αντιμετωπίσουν με πάσα σοβαρότητα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις