ΠτΔ: Έλαβε πρόσκληση να προσφωνήσει την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων - «Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Μια ιστορική στιγμή»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων.

Ο Πιεμπονγκσάντ έχει αγοράσει τη βελγική Μουσκρόν, ο πρόεδρος της οποίας ουσιαστικά έβαλε τέλος σε κάθε σενάριο σχετικά με την εμπλοκή του Ταϊλανδού στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι ο Παϊρόζ δεν θα αναλάβει το Τριφύλλι λόγω μεγάλου χρέους.
Συγκεκριμένα, ο Πάτρικ Ντεκλέρκ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για τα θέματα της Μουσκρόν και -μεταξύ άλλων- επεσήμανε το εξής: «Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου πριν το ματς με την Οστάνδη ανακοινώθηκε ότι τελικά ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ δεν θα πουλήσει το 50% των μετοχών του. Δεν θ’ αναλάβει, τελικά, τον Παναθηναϊκό λόγω μεγάλου χρέους. Κάτι που εδώ δεν υπάρχει. Είναι μόνο καλά νέα για τον σύλλογο αυτά».
Πηγή: sportdog.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




