Απόπειρα φόνου στην Πύλα: Έστησε καρτέρι εναντίον του 49χρονου Ελληνοκύπριου ο δράστης - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο
Νέα απόπειρα φόνου εναντίον 49χρονου Ελληνοκύπριου, διαπράχθηκε μετά τις 12:30 τα μεσάνυχτα σήμερα (14/07) στην Πύλα.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία μεγάλης μερίδας κομμωτών που έφτασε στα γραφεία μας, μείζων ζήτημα προκλήθηκε μετά από απόφαση της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Κομμωτών για αναγκαστικό κλείσιμο των καταστημάτων τις Κυριακές αλλά και τις Πέμπτες.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε όσους δουλεύουν Πέμπτη -Τι απαντά ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κομμωτών
Για το θέμα, όπως καταγγέλλουν οι κομμωτές, ενημερώθηκαν μέσω μηνύματος που έλαβαν στα κινητά τους την Παρασκευή 25.1, ενημερώνοντας τους πως, «από 1/2/2019 κομμωτήρια, κουρεία Πέμπτη και Κυριακή κλειστά».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις