ΚΥΠΡΟΣ: Έξω φρενών μερίδα κομμωτών μετά από μήνυμα που έλαβαν στο κινητό τους

ΚΥΠΡΟΣ: Έξω φρενών μερίδα κομμωτών μετά από μήνυμα που έλαβαν στο κινητό τους

Εξοργισμένη μερίδα κομμωτών που διατηρούν καταστήματα στην Κύπρο μετά από μήνυμα που έλαβαν στο κινητό τους από την Παγκύπρια Ομοσπονδία Κομμωτών.

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία μεγάλης μερίδας κομμωτών που έφτασε στα γραφεία μας, μείζων ζήτημα προκλήθηκε μετά από απόφαση της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Κομμωτών για αναγκαστικό κλείσιμο των καταστημάτων τις Κυριακές αλλά και τις Πέμπτες.

Για το θέμα, όπως καταγγέλλουν οι κομμωτές, ενημερώθηκαν μέσω μηνύματος που έλαβαν στα κινητά τους την Παρασκευή 25.1, ενημερώνοντας τους πως, «από 1/2/2019 κομμωτήρια, κουρεία Πέμπτη και Κυριακή κλειστά».

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Τα όσα δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε η ηγεσία του κόμματος μαζί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Τρίτης στο προεδρικό, δεν αποτελούν έκπληξη για όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE