Η Κομισιόν θα τοποθετηθεί επί του αποτελέσματος της ψηφοφορίας για τη Συμφωνία Πρεσπών

Η Κομισιόν θα τοποθετηθεί επί του αποτελέσματος της ψηφοφορίας για τη Συμφωνία Πρεσπών

Η Κομισιόν θα τοποθετηθεί επί του αποτελέσματος της ψηφοφορίας στην ελληνική Βουλή για τη Συμφωνία των Πρεσπών, δήλωσε την Παρασκευή 25/01 στις Βρυξέλλες, η Εκπρόσωπος της Κομισιόν για θέματα διεύρυνσης και εξωτερικής πολιτικής Μάγια Κοτσίγιαννιτς.

Συγκεκριμένα, κληθείσα να τοποθετηθεί επί της διαδικασίας στο ελληνικό κοινοβούλιο, κατά τη διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης των συντακτών, η Μ. Κοτσίγιαννιτς, τόνισε ότι, "όπως ξέρετε παρακολουθούμε τη διαδικασία αυτής της πολύ σημαντικής συμφωνίας από πολύ κοντά και πάντα τοποθετούμαστε συστηματικά. Αναμένω ότι όταν η συζήτηση και η ψηφοφορία θα έχει ολοκληρωθεί, θα πράξουμε το ίδιο".

"Η ΕΕ είναι υπέρ αυτής της ιστορικής συμφωνίας που υπεγράφη από τον Πρωθυπουργό Τσίπρα και τον Πρωθυπουργό Ζάεφ τον περασμένο Ιούνιο, σε συνέχεια των διαπραγματεύσεων υπό την αιγίδα του ΟΗΕ", σημείωσε.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να πλήξουν το Ιράν εντός ημερών - Νέες επιθέσεις του Ισραήλ στο Ιράν

LIVE: Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να πλήξουν το Ιράν εντός ημερών - Νέες επιθέσεις του Ισραήλ στο Ιράν

Σκηνικό γενικευμένης σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή - Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν τις εκατέρωθεν επιθέσεις ενώ αυξάνονται οι φόβοι για άμεση εμπλοκή των ΗΠΑ - Όλες οι εξελίξεις.