Kλειστά περισσότερα από τα μισά κέντρα αναψυχής της Πάφου

Kλειστά περισσότερα από τα μισά κέντρα αναψυχής της Πάφου

Πέραν του 60% των κέντρων αναψυχής είναι κλειστά τον μήνα Ιανουάριο στην Πάφο, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής και Πρόεδρο του Συνδέσμου Κέντρων Αναψυχής Πάφου (ΣΙΚΑΠ) Νεόφυτο Θρασυβούλου. Ο κ. Θρασυβούλου, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ανέφερε πως από τα μέσα Φεβρουαρίου μέχρι και τα μέσα Μαρτίου θα γίνει σταδιακά η επαναλειτουργία των κέντρων.

 

Ο Πρόεδρος του ΣΙΚΑΠ ανέφερε πως στην επαρχία Πάφου τα κέντρα αναψυχής αρχίζουν τις προετοιμασίες για την νέα τουριστική περίοδο με τα γνωστά προβλήματα των αδειοδοτήσεων, προσθέτοντας πως θα γίνει ακόμη μια προσπάθεια με τον Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος ώστε να εξεταστεί το θέμα των διαδικασιών  για την εξασφάλιση των απαιτούμενων αδειών  αλλά και η απλοποίηση των διαδικασιών.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα: Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου η Αστυνομία για τον 56χρονο εκπαιδευτή αλόγων

Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα: Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου η Αστυνομία για τον 56χρονο εκπαιδευτή αλόγων

Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου, αναφέρει η Αστυνομία σε σχέση με τον θάνατο 56χρονου στην θάλασσα παρά τον Αερολιμένα Λάρνακας.

BEST OF TOTHEMAONLINE