ΔΗΣΥ για Βουλευτικές: Πότε καταθέτουν τα μέλη του πρόταση ενδιαφέροντος για μία θέση στα έδρανα
Πραγματοποιήθηκε σήμερα 12/7 συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του Δημοκρατικού Συναγερμού.
Το σκάνδαλο που γράφουν τα ελληνικά δημοσιεύματα για το ότι ο παρουσιαστής του παιχνιδιού 'έβαλε' στο Survivor τον κολλητό του.
Όλα βρίσκονται στην τελική ευθεία, αφού στις 2 Φεβρουαρίου, κάνει πρεμιέρα ο τρίτος κύκλος του «Survivor».
Λίγο πριν αναχωρήσει από το αεροδρόμιο του Ελευθέριου Βενιζέλου, ο Σάκης Τανιμανίδης, κλήθηκε να μιλήσει στην κάμερα του «Happy Day». Ανάμεσα στα ερωτήματα που κλήθηκε να απαντήσει ήταν ότι ο Κυριάκος Πελεκάνος είναι ένας πολύ καλός του φίλος και μπήκε στο reality επιβίωσης.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Δριμύ κατηγορώ για την σχέση Κυριάκου Πελέκάνου και Σάκη Τανιμανίδη στα ελλαδικά ΜΜΕ
Ο Σάκης χωρίς φόβο και υπεκφυγές απάντησε: «Ο Κυριάκος Πελεκάνος είναι καλός μου φίλος. Τον παρακαλάω εδώ και δυο χρόνια να έρθει και τελικά τα καταφέραμε θα έρθει φέτος. Του είχα και ανοιχτή πρόταση σε μια εκπομπή που μου είχε πάρει μια συνέντευξη πέρυσι».
Δείτε τι είπε στο πιο κάτω βίντεο από youweekly.gr:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις