Αηδία: Έψησαν «σκύλο» στη μέση του δρόμου για να τους πείσουν να μην τρώνε κρέας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αηδία: Έψησαν «σκύλο» στη μέση του δρόμου για να τους πείσουν να μην τρώνε κρέας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με την κατηγορία της διέγερσης τρόμου σε μικρά παιδιά βρίσκονται αντιμέτωποι ακτιβιστές.

Το όλο περιστατικό σημειώθηκε στον δρόμο Pitt στο κέντρο του Σίδνεϋ της Αυστραλίας όπου ακτιβιστές της ΡΕΤΑ, έκαναν «μπάρμπεκιου» με ένα σκύλο.

Η διαμαρτυρία που έγινε στη μέση του πολυσύχναστου δρόμου, περιλάμβανε μια ψησταριά και ένα ομοίωμα σκύλου το οποίο «έψηναν» οι διαδηλωτές σε μια προσπάθεια να κάνουν τον κόσμο να σταματήσει να καταναλώνει κρέας και να τρώει αποκλειστικά χόρτα.

Το πιο πάνω ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, καθώς ο σκύλος εμοιαζε υπερβολικά ρεαλιστικός, κάτι που αναστάτωσε παιδια που ετυχε να περάσουν από το σημείο το πρωινό του Σαββάτου 19/01.

Οι ακτιβιστές ανέφεραν πως «δεν θα τρώγατε ένα σκύλο, γιατί να φάτε ένα αρνί»;

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Οι επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, τον Μάιο του 2026, φαίνεται πως θα διαμορφώσουν ένα νέο, πιο κατακερματισμένο πολιτικό σκηνικό, με ριζικές διαφοροποιήσεις από τις εκλογές του 2021.