Πέρασε δίπλα από την Αστυνομία και του πέρασαν χειροπέδες – Παράδοξος ο λόγος σύλληψης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πέρασε δίπλα από την Αστυνομία και του πέρασαν χειροπέδες – Παράδοξος ο λόγος σύλληψης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στη σύλληψη 51χρονου άνδρα προχώρησε η Αστυνομία, ενώ οδηγούσε.

Συγκεκριμένα, ο 51χρονος Michael Douville, συνελήφθη ενώ οδήγησε δίπλα από ένα περιπολικό της Αστυνομίας, τη στιγμή που η συνοδηγός του, του έκανε στοματικό έρωτα.

Οι δυο αστυνομικοί που σταμάτησαν το «ατίθασο» ζεύγος, διαπίστωσαν πως πέραν της άσεμνης πράξης, ο 51χρονος κάπνιζε κρακ.

Το όλο περιστατικό έλαβε χώρα την Τρίτη 15/01 στο New Hampshire της Βρετανίας.

 

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης οι δυο αστυνομικοί, είδαν την «περίεργη» πράξη ενώ οδηγούσαν το περιπολικό και όταν σταμάτησαν σε κόκκινο φανάρι, πλησίασαν τον 51χρονο ο οποίος προπορευόταν.

Μόλις ο 51χρονος αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα για να σταματήσει λίγη ώρα αργότερα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά την καταδίωξη, η γυναίκα συνεπιβάτης, αποβιβάστηκε από το όχημα και δεν εντοπίστηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.