Δεν έπιασε τόπο η κίνηση Παντελή – Το μήνυμα όμως ελήφθη…

Δεν έπιασε τόπο η κίνηση Παντελή – Το μήνυμα όμως ελήφθη…

Την επομένη του πρώτου αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο την ΕΝΠ, όπου η Ανόρθωση ηττήθηκε με 2-3, ο Πρόεδρος της «Κυρίας» Ανδρέας Παντελή, πήγε στην προπόνηση και «ετριξε τα δόντια» σε παίκτες και προπονητή, με σκοπό να τους αφυπνίσει ενόψει της συνέχειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πρωινή κίνηση… ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ από Ανδρέα Παντελή

Μάλιστα, τους είπε πως ήταν η τελευταία φορά που θα έκανε κάτι τέτοιο και όπως αποδείχθηκε, αυτό το… «ταρακούνημα» δεν ήταν αρκετό, αφού η ομάδα έδειξε σημάδια αντίδρασης ΜΟΝΟ στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τους «βυσσινί», αφού στον χθεσινό επαναληπτικό στο «Τάσος Μάρκου», απογοήτευσε πλήρως με την εμφάνιση της και το χειρότερο είναι ότι δεν έδειχνε ικανή για να κάνει την ανατροπή!

Προφανώς, ο κ. Παντελή θα έχει πάρει το μήνυμα πως οι επισκέψεις στις προπονήσεις ή στα αποδυτήρια δεν είναι αρκετές και πως η ομάδα χρειάζεται ένα… πιο δυνατό «ταρακούνημα» για να πάρει ξανά τα πάνω της.

Γ.Ι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για το θέμα της αργίας του Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά και του δημάρχου Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE