Μοιράζει αγάπη επιχείρηση στην Κύπρο: Δίνει μια φορά το μήνα όλες τις εισπράξεις της σε φιλανθρωπίες

Μοιράζει αγάπη επιχείρηση στην Κύπρο: Δίνει μια φορά το μήνα όλες τις εισπράξεις της σε φιλανθρωπίες

Με περισσή ανθρωπιά και αίσθημα ευθύνης προς το συνάνθρωπο, επιχείρηση στην Κύπρο δίνει μία φορά το μήνα όλες τις εισπράξεις της σε ιδρύματα.

 Του Χαράλαμπου Ζάκου

Και ενώ το χρήμα κυριαρχεί στις καρδιές κάποιων επιχειρηματιών, με μοναδικό γνώμονα το κέρδος στις όποιες κινήσεις τους, μια μικρή επιχείρηση, και συγκεκριμένα καφετέρια, προσφέρει όχι μόνο τις υπηρεσίες της στους πελάτες της, αλλά και χρήματα σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη.

Η συγκεκριμένη περίπτωση μας κίνησε το ενδιαφέρον μετά από ανάρτηση της ίδιας της εταιρείας στα κοινωνικά δίκτυα. Ευτυχώς σαν και τον συγκεκριμένο επιχειρηματία υπάρχουν και αρκετοί άλλοι που προσφέρουν αδιαφορώντας για το οτιδήποτε άλλο, παρά μόνο το γενικό καλό.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες»: Τι γνωρίζουμε για τη συμφωνία για τη Γάζα - Τα θολά σημεία και τι ακολουθεί

«Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες»: Τι γνωρίζουμε για τη συμφωνία για τη Γάζα - Τα θολά σημεία και τι ακολουθεί

Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε ότι το Ισραήλ και η Χαμάς συμφώνησαν στην πρώτη φάση του σχεδίου του, για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και την απελευθέρωση Ισραηλινών ομήρων και Παλαιστινίων κρατουμένων. Ωστόσο, παρά την ανακοίνωση, οι ισραηλινές επιθέσεις συνεχίστηκαν στη Λωρίδα.

BEST OF TOTHEMAONLINE