Επανέφεραν στη ζωή άντρα μετά από δυόμιση ώρες- «Νιώσαμε σαν να νικήσαμε τον θάνατο»ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 Επανέφεραν στη ζωή άντρα μετά από δυόμιση ώρες- «Νιώσαμε σαν να νικήσαμε τον θάνατο»ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Επέμεναν για πάνω από δύο ώρες προσπαθώντας γι’ αυτό που έμοιαζε ακατόρθωτο και τελικά το πέτυχαν, σώζοντας τη ζωή ενός άντρα.

Είκοσι γιατροί σε ένα νοσοκομείο στην Κίνα, στις 2 Ιανουαρίου του 2019, χωρίστηκαν σε ομάδες, πραγματοποιώντας 100 – 120 ανανήψεις ο καθένας για 150 λεπτά, σε έναν μεσήλικα άντρα, ο οποίος υπέστη ανακοπή καρδιάς, γράφει δημοσίευμα του zougla.gr.

Μετά από δυόμιση ώρες και 150 000 ανανήψεις, ο άντρας επανήλθε και η κατάσταση του σταθεροποιήθηκε 10 λεπτά μετά τον πρώτο χτύπο της καρδιάς, ενώ ακούγοντας τα ευχάριστα νέα οι συγγενείς, που είχαν αρχίσει να ετοιμάζουν την κηδεία του, ξέσπασαν σε κλάματα.

Οι επίμονοι γιατροί μετά την επαναφορά του άντρα στη ζωή ανέφεραν, «Μετά τα πρώτα 50 λεπτά θα μπορούσαμε να εγκαταλείψουμε την προσπάθειά μας και να δηλώσουμε τον θάνατό του, δεν θέλαμε όμως να τα παρατήσουμε».

Όσον αφορά το πως ένοιωσαν μετά τις δυόμιση ώρες υπερπροσπάθειας, οι γιατροί είπαν ότι «Όταν άρχισε να αναπνέει, δεν το πιστεύαμε. Νιώσαμε σαν να νικήσαμε τον θάνατο».

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

*Κεντρική φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE