ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση ύποπτος για κλοπή χρημάτων ενώ θα έπρεπε να επιδιορθώνει τη στέγη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση ύποπτος για κλοπή χρημάτων ενώ θα έπρεπε να επιδιορθώνει τη στέγη

Προσωποκράτηση σε 27χρονο αναφορικά με υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, καθώς και εξασφάλισης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας διάταγμα πενθήμερης κράτησης εναντίον 27χρονου, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, καθώς και εξασφάλισης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις.

Συγκεκριμένα, στις 30 Νοεμβρίου, 2018, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 77χρονο κάτοικο Λεμεσού ότι, στις 27 Νοεμβρίου, είχε καταλήξει σε συμφωνία με τον 27χρονο, όπως ο τελευταίος επιδιορθώσει τη στέγη της κατοικίας του παραπονούμενου για το ποσό των €3,300.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 27χρονος επέστρεψε στην οικία του παραπονούμενου στις 28/11/2018 με άλλο πρόσωπο. Στη συνέχεια, ο 77χρονος, έδωσε στον 27χρονο το συμφωνηθέν ποσό των €3,300, ενώ αργότερα διαπίστωσε ότι η επιδιόρθωση στην στέγη του δεν είχε γίνει, ενώ την επόμενη ημέρα, 29/1/2018 διαπίστωσε ότι έλειπε και το χρηματικό ποσό των €600.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 27χρονου, ο οποίος συνελήφθη γύρω στις 6.40 χθες το απόγευμα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE