Έσερνε σκύλο με το όχημα του- Άμεση αντίδραση φιλόζωων- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έσερνε σκύλο με το όχημα του- Άμεση αντίδραση φιλόζωων- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έδρασαν άμεσα οι φιλόζωοι με αποτέλεσμα ένα άσπρο σκυλάκι στην Κρήτη να σωθεί, αν και τραυματισμένο.

Δημοσίευμα της ΕΡΤ στην ιστοσελίδα της την Πέμπτη (24/1), αναφέρεται σε υπόθεση κακοποίησης ζώου στη Σούδα της Κρήτης, με ένα αγροτικό όχημα να σέρνει σκυλάκι στον δρόμο, δεμένο με σχοινί.

Η αποτρόπαια πράξη, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έφερε στη δημοσιότητα με ανακοίνωση του στη σελίδα του στο Facebook ‘ Ο Σύλλογος Προστασίας Ζώων.

Δύο πολίτες που φαίνεται να έγιναν μάρτυρες του απάνθρωπου θεάματος, κατήγγειλαν το περιστατικό, ενώ επιχειρώντας να πλησιάσουν τον οδηγό, αυτός ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.
Τελικά, ο σκύλος ο βρέθηκε στην έξοδο της εθνικής οδού από Σούδα για Ρέθυμνο, τραυματισμένος στα πόδια και πλέον είναι ασφαλής.


Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

*Κεντρική φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE