Η αφιέρωση του Πελεκάνου στην μητέρα του λίγο πριν φύγει για το Survivor – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η αφιέρωση του Πελεκάνου στην μητέρα του λίγο πριν φύγει για το Survivor – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ποζάρει με την μητέρα του, που έφυγε το 2017 και εκφράζει γι ακόμα μια φορά την αγανάκτηση του για την ασθένεια με την οποία σαν αληθινή μαχητής πάλεψε μέχρι τέλους. 

Λίγες ώρες έχουν μείνει μέχρι ο Κυριάκος Πελεκάνος να εγκαταλείψει το νησί μας για να μεταβεί στον Άγιο Δομίνικο

Τον Κυριάκο Πελεκάνο έδενε μια πολύ ζεστή σχέση με την μητέρα του, η οποία έφυγε το 2017 αφήνοντας δυσαναπλήρωτο το κενό για τον personal trainer. 

Μόλις λίγα 24ωρα πριν φύγει για το reality επιβίωσης ο Κυριάκος Πελεκάνος έκανε μια αφιέρωση στην μητέρα του, μέσω ενός story. 

Η ανάρτησή του δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Η μεταβίβαση της άδειας και της διαχείρισης του GSI στον ΑΔΜΗΕ δείχνουν ακριβώς αυτό που έχει συμφωνηθεί ώστε να προχωρήσουν όλα τα οποία είναι σε εκκρεμότητα σε κάποια επίλυση, ώστε να μπορέσει το έργο να μην έχει προβλήματα θεσμικά και ρυθμιστικά, δηλώνοντας με τον πιο επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον της Κυπριακής Δημοκρατίας για το έργο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE