Υπ. Υγείας: Επιστολή προς Νίκολσον να αποκλειστούν εταιρείες στις οποίες εμπλέκεται από συμβάσεις ΟΚΥπΥ

Υπ. Υγείας: Επιστολή προς Νίκολσον να αποκλειστούν εταιρείες στις οποίες εμπλέκεται από συμβάσεις ΟΚΥπΥ

Επιστολή προς τον Πρόεδρο του ΟΚΥπΥ Ντέιβιντ Νίκολσον απεστάλη από το Υπουργείο Υγείας το πρωί της Πέμπτης με την οποία του ζητείται όπως δηλώσει πως κανένας οργανισμός ή εταιρεία στους οποίους δραστηριοποιείται αυτός ή σύζυγος του δεν θα μπορούν να συμβληθούν με τον ΟΚΥπΥ για την όποια των δραστηριοτήτων του.

Όπως ανέφερε ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου στη Βουλή, το Υπουργικό Συμβούλιο θα πάρει την τελική του απόφαση για τον Πρόεδρο του ΟΚΥπΥ όταν έχει απάντηση στην επιστολή.

Το θέμα του ασυμβιβάστου του Προέδρου του ΟΚΥπΥ συζητήθηκε την Πέμπτη σε συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελέγχου, στην παρουσία του Υπουργού Υγείας.

Το μέλος της Επιτροπής, Βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων Γιώργος Περδίκης, δήλωσε ότι η Επιτροπή Ελέγχου αποφάσισε να ετοιμάσει έκθεση για το θέμα προς την Ολομέλεια της Βουλής για απόφαση του νομοθετικού σώματος με την οποία θα ζητείται παύση του κ. Νίκολσον.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE