ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: «Άκυρο» σε Περδίκη - Λιλλήκα από τον Τ/κ δημοσιογράφο

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: «Άκυρο» σε Περδίκη - Λιλλήκα από τον Τ/κ δημοσιογράφο

O Τ/κ δημοσιογράφος Σενέρ Λεβέντ, αποφάσισε να «κατέβει» μόνος στις Ευρωεκλογές.

Την Πέμπτη (24/1) αναμενόταν να δώσει την οριστική απάντηση σε Οικολόγους και Συμμαχία Πολιτών ο Τουρκοκύπριος δημοσιογράφος Σερέν Λεβέντ, ως προς το κατά πόσο θα συμμετείχε στο ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο προσωπικοτήτων που τα δύο κόμματα προτίθενται να στηρίξουν.

Στον εν λόγω συνδυασμό θα συμμετείχαν ως υποψήφιοι, ο Χαράλαμπος Θεοπέμπτου από πλευράς Οικολόγων και ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους από πλευράς Συμμαχίας Πολιτών και τρεις προσωπικότητες από την κοινωνία.

Όπως επιβεβαίωσε ωστόσο και ο Γιώργος Περδίκης στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του ΡΙΚ το πρωί της Πέμπτης (24/1) ο Λεβέντ αποφάσισε όπως δεν συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο των Οικολόγων και Συμμαχίας Πολιτών αλλά, να κατέβει μόνος του στις Ευρωεκλογές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE