Δυνατή ΥΠΟΓΡΑΦΗ του Πίττα!

Δυνατή ΥΠΟΓΡΑΦΗ του Πίττα!

Θεωρείται έκπληξη η πρόκριση της ΕΝΠ πάνω στην Ανόρθωση. Γι’ αυτό άλλωστε το πανηγύρισαν λίγο παραπάνω στο Παραλίμνι, μετά το τελευταίο σφύριγμα του Νικόλα Νεοκλέους. 

Σφράγισαν το εισιτήριο, πιο εύκολα απ’ ότι ανέμεναν οι βυσσινοί, στον χθεσινό επαναληπτικό του «Τάσος Μάρκου». Το σημαντικότερο ήταν ότι βραχυκύκλωσαν την Ανόρθωση, μη αφήνοντας την να τους κάμει πολλές φάσεις. 

Η πρόκριση στους οκτώ, έχει επάνω… δυνατή υπογραφή του Γιάννη Πίττα, ο οποίος είχε σκοράρει δυο φορές στον πρώτο αγώνα του «Αντώνης Παπαδόπουλος». 

Εξελίσσεται σε μια από τις πιο σημαντικές μονάδες της Ένωσης, ο εξελίξιμος επιθετικός, τον οποίο… έστειλε δανεικό ο Απόλλωνας το καλοκαίρι στα Κοκκινοχώρια. 

Είναι να για καταλάβουμε, ότι μερικοί παίχτες όταν παίρνουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής και νιώθουν πιο χρήσιμοι για τον προπονητή, άμα έχουν προσόντα τότε κάνουν θραύσεις! 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE